Anmeldelse: DIEGO & DOLLY

billede-04-08-16-11-39-16Puha, det er nogle gange svært at holde alle bolde i luften som freelancer. Lige nu er jeg dybt begravet i den graphic novel version af A. J. Kazinski’s Den sidste gode mand som jeg er arbejder på fuld tid. Samtidigt har jeg en månedlig podcast med forfattersamtaler og et tegneserieundervisningssite jeg forsøger at holde liv i. Og så dukker der jo ind imellem anmeldelser op af bøger der allerede lever og har det godt. I dag faldt jeg lige over den her fra Bogbotten:

Det er en vellykket grafisk roman der er kommet ud af samarbejdet mellem Jesper Wung-Sung og Palle Schmidt. Mange gange får illustratorerne ikke den kredit de burde have haft. Denne gang skal det være anderledes, for det er Palle Schmidts tegninger, valg af synsvinkler, beskæringer og brug af den røde farve der i høj grad bærer fortællingen igennem og får læseren til at reflektere over Diego & Dollys skæbner. Som læser har man langt hen ad vejen sympati for den lille grå unge mand og hans sindsstemninger Palle Schmidt præsenterer os for.

Læs hele anmeldelsen her.

Hov! Så er der jo også nyt på vej på det amerikanske marked. Thomas Alsop vol. 2 udkommer om lidt – det er afslutningen på de 8 numre vi lavede. Så den bruger jeg også lidt tid på at larme for. Læs behind-the-scenes halløj på thomasalsop.com/news. Der er gode sager!

Tags: , , , , , , , ,