Anmeldelse: SOLO

Jeg havde aldrig forestillet mig at blive anmeldt på et site som finans.dk – ej heller, at tegne abonnement på et sådant medie. Men det var jeg nødt til, for at kunne læse hele deres anmeldelse af min nye bog SOLO – og for at se, at de faktisk giver bogen hele 5 stjerner(!) ud af 6.

Her er hvad de bl.a skriver:

Freelancere kan lære noget af forretningsverdenen til at drive deres egen lille personlige biks, og forretningsverdenen kan få god indsigt i de løst tilknyttede medarbejderes vilkår ved at læse Palle Schmidts bog ”Solo”.

Tak til Finans for de pæne ord! Har du abonnement (eller som jeg vil tage en gratis prøveperiode) kan du finde hele anmeldelsen her.

Bibliotekerne er også begyndt at bestille SOLO hjem til hylderne. Her er hvad lektørudtalelsen siger:

Har man en drøm om at blive kreativ freelancer og vil man kende til forbundne udfordringer er denne bog en optimal start. Udover at beskrive personlige erfaringer, byder den på strategier til at komme videre. Sproget er direkte og letforståeligt.

Du kan bestille bogen hjem på bibliotek.dk – også selvom du allerede har den.  Det kan være det får dem til at bestille et ekstra eksemplar eller to hjem og det er jo godt.

Hvis du vil holde dig opdateret med nye omtaler etc, så skriv dig på nyhedsbrevet eller like den nye Facebook side. Det hjælper alt sammen til at udbrede det gode budskab.

Tags: , , , , , , , ,