BOOKS

Below is the full list of books I’ve either written or co-created.

Jump to books in English

Bøger på dansk:

De efterladte (kriminalroman, Calibat 2018)

I en lille nordjysk havneby er tre unge mænd døde under mystiske omstændigheder. Hauge er ikke politimand, snarere tværtimod – han er lige kommet ud af spjældet og han er ikke meget for at undersøge sagen. Men han skylder rockerkongen Bjarke en tjeneste og ham siger man ikke nej til. Bjarkes nevø er en af de døde. Hvordan kan en fisker og elitesvømmer drukne i et havnebassin? Hauge begynder at grave i mysteriet og han opdager hurtigt hverken sandheden eller en udefra er velkommen i det lukkede samfund.

Palle Schmidt skriver fantastisk. Filmisk, flydende og troværdigt.

— Bogmarkedet

De efterladte er en kompakt lille krimi som har et højt spændingsniveau fra start til slut.

Sidsesbogreol.dk

De efterladte kan bestilles i din boghandler eller købes online.

Du kan købe lydbogen (indlæst af Carsten Bjørnlund) her.

Den uægte (graphic novel med manuskript af Jesper Wung-Sung, Høst & Søn 2018)

Joakim er en gudsbenådet løber, han bor hos sine forældre og har en dejlig kæreste, Sheila. Men mødet med hr. Ben og siden hr. Wilson forandrer alt. De vil have Joakim med i det store løb, de vil have ham i finalen mod Jennifer Last – en pige! Men ikke en hvilken som helst pige. Jennifer er en robot – en overlevende fra Den Store Krig. Mødet med hr. Wilson sætter Joakims moral på prøve, og han må træffe nogle afgørende valg.

Her virker det som om, det er Palle Schmidts pen, der har designet og bestemt plottet, da det primært er disse, der udfolder fortællingen. Her er nok at se på og tolke på undervejs lige fra fortællingens helhed, ned til de enkelte opslag, hver enkelt illustration, taleboble og replik. Og ikke mindst løb som metafor.

Bogbotten, Søren Fanø

Den uægte er super som grafisk roman. Her får vi stemninger og personligheder foræret, herunder et indtryk af Joakims to venner på universitetet, den ene en stor, frembusende basketballspiller og den anden en introvert og lidt vindtør skakspiller. Også uhyggen har gode vilkår i sort/hvid, og illustrationerne skaber effektfuldt en dyster underlægning til den ultimative gru.

— Bogvægten

Læs mere om bogen hos forlaget

Zahira (ungdomsroman, Høst & Søn 2018)

Janus og Sami lever et fortabt liv i ghettoen. Da deres storesøster, Zahira, bliver dræbt, tvinger det de to brødre ud i et desperat hævntogt. Og deres far på listen over de mistænkte.

En virkelig god læseoplevelse med et godt plot, masser af action og et interessant persongalleri.

— Lektørudtalelse, Henrik Munch Jørgensen

Find forhandler

Den sidste gode mand (graphic novel, Politikens Forlag 2017, efter A. J. Kazinskis bestseller)

Den sidste gode mand er politimanden Niels Bentzon på jagt efter en seriemorder der, med afsæt i en gammel, jødisk myte om 36 retfærdige mennesker på jorden, har udset sig de ’gode’ som ofre. Men hvem fortjener betegnelsen ’et godt menneske’? Snart indser Niels Bentzon, at han står over for en usædvanlig morder med en guddommelig plan. Spørgsmålet er, om det er for sent.

Den sidste gode mand er en 144 sider lang graphic novel i farver, baseret på A. J. Kazinskis bestseller af samme navn. Manuskriptet er blevet til i et samarbejde mellem forfatterne og illustratoren.

Pressen skrev:

Palle Schmidts teknik med at bruge akvarel hen over de færdigttegnede sider gør “Den sidste gode mand” til noget andet end en almindelig krimi, nemlig en fryd for øjet.

— Kim Skotte, Politiken ????

Køb bogen her

Nelsons Jul (børnebog, Calibat 2017)

Teksten er skrevet flydende, så den er nem at læse højt eller læse selv og Palle Schmidts illustrationer er flotte og morsomme i ægte ’Kaos i familien’ stil. Forvent at krumme tæer og grine højt det meste af bogen.

Nelson er bare herlig. Og hans familie er elskelige. Selv mormor er nem at holde af. Næsten. Jeg tænker, at det årets oplæsningsbog i skolen.

Anbefales 100% til sjov højtlæsning for hele familien mens vi venter på jul.

— Bibliotekat

Køb bogen her

SOLO – survival guide til kreative freelancere (fagbog, Dansk Psykologisk Forlag 2017)

SOLO er en survival guide til dig, der er kreativ og går med drømmen om at starte dit eget, men måske ikke tør at sige dit faste job op og tage springet. Dig, der netop er sprunget ud i det og bokser med en masse spørgsmål om, hvordan du bedst muligt omsætter dine kreative evner til en levevej. Dig, der har været i gang i nogle år, men har brug for nye perspektiver på, hvordan du driver din virksomhed videre og skaber en mere solid økonomi, så der bliver mere plads til det, du brænder for – at være kreativ.

Palle Schmidt har skrevet en personligt vinklet karrierebog, der indeholder en masse konkret viden om alt fra kreativitet, disciplin, produktivitet, skat og regnskab til strategi, netværk og kundepleje. Med SOLO vil han inspirere dig, klæde dig godt på og give dig modet til at stikke til søs som selvstændig. Han giver dig en masse praktiske redskaber, der skal hjælpe dig med at holde kursen i din lille båd på det store bølgende hav af muligheder, der byder sig i livet som kreativ freelancer.

Med Solo i hånden får enhver håbefuld nystartet en hjælpende hånd, og det er netop bogens formål. En bog, som burde finde vej ind på flere af de uddannelsesinstitutioner, der typisk uddanner kreative ildsjæle. Her ville Solo sagtens kunne erstatte de nuværende lidt for teoretiske iværksætterhåndbøger.

— Bogmarkedet

Køb bogen her

I et andet liv (ungdomsroman, Forum 2016)

I romanen I et andet liv flettes fem stemmer sammen til en stærk udkantsfortælling om skyld og uskyld, magt og afmagt – og om de mærker vi sætter på hinandens liv, mens vi leder efter en retning i vores eget.

Pressen skrev:

Palle Schmidt ved, hvordan man drejer en sort historie fra hverdagen og giver den liv og eftertanke […] Her er fem historier man ikke glemmer lige med det samme

— Steffen Larsen, Politiken ????

Find forhandler

Diego-og-DollyDiego & Dolly (graphic novel, Høst & Søn 2016)

Diego og Dolly er en grafisk roman om den altoverskyggende kærlighed. En kærlighed, der kan få selv den mest grå og triste hverdag til at lyse op i den smukkeste røde farve. Diego og Dolly er det perfekte par. De er skabt til at være sammen. I al evighed …

Skrevet af Jesper Wung-Sung og illustreret af Palle Schmidt.

Pressen skrev:

 En sjældent deprimerende historie, og det skal forstås positivt!

Berlingske, ⭐⭐⭐⭐

Find forhandler

Fanden på væggen (krimi, Calibat 2016)

Detektivbureauet Jankowski I/S kæmper for at overleve. Helena forsøger at holde butikken kørende, mens den tidligere militærmand David er gledet ud i en deroute af vold. Yasin bruger mere tid på afpresning og et skrantende familieliv end på arbejdet. Den tidligere kriminelle Frank ser magtesløs til, mens det sidste, han har, smuldrer mellem fingrene. Og den pensionerede politimand Schebel har sin helt egen agenda.

Da en gammel sag om et kidnappet barn dukker op, virker det som en gave fra himlen, men efterhånden som de graver dybere, åbnes en Pandoras æske af rædsler og det viser sig, at sagen snarere er en enkeltbillet til helvede.

Pressen skrev:

Fanden på væggen er en djævelsk god historie, og i sidste ende er det en skidegod krimi, som efterlader læseren helt forpustet på den gode måde.

Find forhandler

Natløb (ungdomsroman, Forum 2014)

Natløb er et psykologisk mættet drama, der udspiller sig over kort tid og få sider. Forfatteren Palle Schmidt leger med læserens forventninger og fordomme i sin historien.

De nye 1. g’ere er på introtur med alt hvad det indebærer af øl-stafet og natløb. Men alt går ikke helt som planlagt…

Pressen skrev:

Det er et utrolig godt komponeret gys Palle Schmidt her præsenterer sin læser for. Der er smæk for skillingen og fuld fart over feltet.

— Eva Schelke, Bogbotten

Find forhandler

Nelsons Jul (børnebog, Calibat 2017)

Teksten er skrevet flydende, så den er nem at læse højt eller læse selv og Palle Schmidts illustrationer er flotte og morsomme i ægte ’Kaos i familien’ stil. Forvent at krumme tæer og grine højt det meste af bogen.

Nelson er bare herlig. Og hans familie er elskelige. Selv mormor er nem at holde af. Næsten. Jeg tænker, at det årets oplæsningsbog i skolen.

Anbefales 100% til sjov højtlæsning for hele familien mens vi venter på jul.

— Bibliotekat

Køb bogen her

Nelson i Rom (børnebog, Calibat 2017, skrevet sammen med Line Leonhardt)

Her er en af de børnebøger, der er mindst ligeså morsom for den voksne læser som for børnene.

Ethvert barn bør kende Nelson på samme måde, som de kender Villads, Vitello og Emil.

Køb e-bogen her

Køb lydbogen her

Thomas Alsop (tegneserie, Fahrenheit 2016)

Den Dansktegnede Thomas Alsop er af USA Today – Amerikas eneste landsdækkende avis – udpeget som best miniseries i 2014:

“Ambitious in scope as well as storytelling, Chris Miskiewicz and Palle Schmidt’s book balances the satirical and supernatural while centering on different eras in the history of New York’s magical caretakers.

Hvad ville du gøre, hvis du var udstyret med magiske kræfter og ansvar til at beskytte øen Manhattan i New York mod onde, overnaturlige kræfter?

Hvis du var Thomas Alsop, ville du få dig et reality-show og score kassen på det!
Thomas Alsop er den nuværende ”Manhattans beskytter”, en benævnelse, der er gået igen generation efter generation. Han beskytter Manhattan fra det onde ved at bruge sin familie magiske evner, er rig og berømt, men også belemret af at være sin generations okkulte kriger.

Pressen skrev:

Med Palle Schmidts på én gang stemningsfuldt tågede og alligevel helt klare tegninger bliver Miskiewicz’ historie til en veloplagt omgang okkult drama, der spiller på vores fascination af Manhattan (den forsvinder næppe nogensinde) kombineret med en kulørt historie om en familie med alt for nære bånd til djævelskab og heksekunster.

— Jakob Stegelmann, Jyllandsposten ⭐⭐⭐⭐⭐

Skrevet af Chris Miskiewicz, amerikaner (bosiddende i Brooklyn, New York),  tegnet af danskeren Palle Schmidt
112 sider i farver
Oversat fra amerikansk af Thomas Berger
Udsendt juni 2015

Thomas Alsop fik  to Deleuran priser ved uddellingen i marts 2016. Læs mere her.

Mere om bogen på thomasalsop.com

Bestil den danske udgave hos forlaget Fahrenheit her

Nelson-på-ulvejagt-Carlsen-2014Nelson på ulvejagt (Carlsen 2015)

Nelson og familie sidder i et sommerhus og kigger ud på regnen. Pludselig beslutter far, at de skal i vandland. Og det passer Nelson perfekt, for der skulle vist være ulve i området, og han er kommet til at lave et væddemål om, at han da sagtens kunne få et billede af sådan et bæst her i sommerferien.
Det bliver en sommerferie, de altid vil huske i Nelsons familie.

Bøgerne om Nelson og hans famile er skrevet af ægteparret Palle Schmidt og Line Leonhardt.

Find forhandler

Nelson-og-zombiefødselsdagen-Carlsen-2014Nelson og zombiefødselsdagen (Carlsen 2015)

Nelson har fødselsdag lige om lidt, og det kunne være rigtig sejt at holde en zombiefest. Der er bare lige det problem, at mor allerede har planlagt noget helt andet, der er meget kedeligere. Men Nelson har løsningen: han laver da bare sin egen invitation, som han deler ud, og så bliver det en fødseldag, de altid vil huske i Nelsons familie.

Bøgerne om Nelson og hans famile er skrevet af ægteparret Palle Schmidt og Line Leonhardt.

Find forhandler

STILETTO (graphic novel, Fahrenheit 2013)

To strømere, der er babysittere for et vidne, skydes ned på klods hold på det hotel, de opholder sig på. Vidnet er forsvundet, og Alphonse og den erfarne, men noget udbrændte Maynard sættes på sagen. Den uheldige episode hænger sammen med en mistanke om en læk i politiet – som går under navnet ”Stiletto” – og som fodrer den anden side med informationer.Men Alphonse og Maynard har kun 24 timer til at opklare dobbeltmordet, før politiets interne afdeling tager over.

Pressen skrev:

Den her skal du læse for at få fede illustrationer i øjnene. Palle Schmidt er i topform som tegner i denne krimi, der står i dyb gæld til de bedste amerikanske serier, film og romaner om desillusionerede politifolk, der skal fange en morder i kapløb med tiden – og under dobbeltpres fra en skidesur kone og en usynlig fjende inden for egne rækker

— Klaus Rothstein, DR Kultur

STILETTO blev nomineret til Ping-prisen for Årets Danske Tegneserie.

Bestil den danske udgave hos forlaget Fahrenheit her

En del af mig (ungdomsroman, Forum 2013)

En del af mig er en gysende fortælling om Camilla, der ikke som de andre piger. Hvis ikke det var for Mia, ville hun føle sig meget alene.

Mia er farlig og ustyrlig, og sammen med hende, gør Camilla ting, hun ellers aldrig ville turde. Men hvem er Mia egentlig? Vedkommende og letlæst for unge cirka 11-14år.

Pressen skrev:

Selv om den letlæste ungdomsbog ikke er en gyser, er den gyseligt spændende skrevet fra første side. Bogen er svær at lægge fra sig under læsningen – men også bagefter

— Lektør, Kirsten Thorning Thagaard

Find forhandler

Boomerang (ungdomsroman, Gyldendal 2013):

Rico skumler. Flåer strømpen ud af hånden på mig. Trækker den over hovedet. Han laver en grotesk grimasse med fladmast næse og blottede tænder. “Fuck, den er stram, mand.”
Jeg kigger frem fra porten. Emma er ved at låse sin cykel op. Mit hjerte hamrer. “Det er nu,” hvisker jeg.

Tobias har en plan for, hvordan han skal imponere Emma. En rigtig dårlig plan.

Pressen skrev:

Igen en god bog i den relevante serie Dingo. Ung roman. I et yderst gedigent bogudstyr, er der formuleret og illustreret levende og godt om Tobias, der har et godt øje til Emma, som han bare har svært ved at komme ind på livet af.

— Lektør, Boy Olesen

Find forhandler

Godt Nytår (ungdomsroman, Gyldendal 2012):

“Kommer du ikke ud i sommerhuset?” sagde han. “Så holder vi en ordentlig nytårsfest, du!”
Timme var en af de drenge, som ens forældre advarede imod. Men én ting var sikkert. Man kedede sig aldrig i Timmes selskab.

Pressen skrev:

Som læser holder spændingen en fast, og der er god eftertænksomhed i, hvornår man gør det rigtige og det forkerte, og hvor tit man egentlig går på en knivsæg. Bogen vil få mange læsere, også læsere der normalt ikke læser så meget

— Lektør, Boy Olesen

Blodets Konkubine (graphic novel, Fahrenheit 2008):

Med en unavngiven europæisk storby som baggrund udspiller sig en historie om grådighed, forræderi og vold med de to lejesvende Jean-Luc og Linda i hovedrollerne.

Efter at have udført et beskidt stykke arbejde for en anonym bagmand, går tingene for alvor galt, da de to skyder deres kontakter ved en udveksling – uden at få deres penge og uden at slippe af med de mystiske køletaske, de var hyret til at skaffe.

Jaget af politiet, en bande rastafarier og en rasende bagmand, må Jean-Luc og Linda bluffe og skyde sig vej gennem underverdenen, for til sidst måske at forstå, hvad ”Blodets konkubine” i virkeligheden er.

Pressen skrev:

Når man har læst albummet til ende føler man sig godt underholdt, men samtidig får man lyst til at læse det igen lige med det samme

— Planet Pulp

Køb bogen direkte fra forlaget Fahrenheit her

”Skyggen af bevis” (tegneserie, Forlaget Fahrenheit 2005)

Manden havde liget af sin kone i bagagerummet og en promille på 4,7. Hans fingeraftryk var på mordvåbnet. Det hjalp heller ikke på hans sag, at konens far var gangster, og at manden allerede havde tilstået…

Den lurvede privatdetektiv Hauge hyres af rigmanden Rohmer, til at kigge nærmere på omstændighederne omkring mordet på Rohmers datter. Sagen viser sig at være mere kompilceret, end det umiddelbart ser ud til …

”Som landet ligger” (rollespilsbog”, The Outfit 2002)

Hvor Fusion tog sit udgangspunkt i København og efterfølgeren (“I en god sags tjeneste”, Høst & Søn 2001) tog spillerne med gennem et mørkt, industrialiseret Europa, rettes blikket i den tredje bog atter hjemad, mod provinsen.

Udover scenarier fra Ask Agger, Lars Andresen, Sanne Harder, Peter Dyring-Olsen, Per Fischer, Sanne Harder, Max Møller, Palle Schmidt og Lars Vilhelmsen, indeholder “Som landet ligger” også sourcebook om provinsen. I vanlig Fusion stil er der skruet godt op for kontrasterne og intet er helligt når det mørke Jylland vendes på vrangen.

Der bliver skitseret et dystert billede af provinsen, der fint går hånd i hånd med den trøsteløse og kyniske stenbro, der ellers har været rammen for Fusion fortællingerne. Det er stemningsfyldt læsning, og der er talrige rygter, ideer, stemninger og samfundskritik – der alt sammen giver masser af grobund for scenarier. Meget mere kan man jo ikke ønske sig af en rollespilssetting…

— Thomas Jakobsen, RPGforum, 26. maj 2003

“I en god sags tjeneste” (rollespilsbog, Høst & Søn 2001)

Europa, i en ikke så fjern fremtid. Teknologien og Medicinalindustrien gør store landvindinger. Konkurrencen er hård, og industrispionage og tætte sikkerhedshensyn er en del af hverdagslivet. Samtidigt trues industrien af den stigende gruppe af ekstremistiske miljøorganisationer og terroristgrupper. Privatdetektiver og sikkerhedsfirmaer benyttes som værn mod de voldelige angreb. Fremskridtet lader sig ikke standse.

En forsvunden forfatter, øko-terrorister, en mystisk sygdom, en række iskolde likvideringer af tilsyneladende uskyldige mennesker. Et hold detektiver påtager sig opgaven, i en god sags tjeneste. Men er de på det rigtige hold?

Fortsættelsen til rollespillet Fusion, er en kampagne bestående af syv sammenhængende scenarier, skrevet af Malik Hyltoft og Palle Schmidt. Stemningen er gået videre fra Fusions film noir univers, til international spændingshistorie i stil med Jan Guillou og X-files.

Jeg tøver ikke med at udnævne I en god sags tjeneste til det mest velproducerede danske rollespil – nogensinde. Det er fanme godt lavet…

— Bjarne Sinkjær, Rollespilsmagasinet Ravnen, 1. januar 2002

“Rollespillet Fusion” (rollespilsbog, Høst & Søn 2000)

Fusion er skrevet af Malik Hyltoft og Palle Schmidt og udgivet af Forlaget Høst og Søn.

Raymond Chandler nasser en smøg fra Jan Guilliou, mens Dan Turèll drikker billig whisky med Sjöwall og Wahlöö på et gadehjørne i en regnvåd og moralsk anløben by, hvor kriminaliteten blomstrer og livet er noget underligt noget…(man) behøver kun en almindelig terning og livlig fantasi for at bevæge sig ud i byens gader og gyder. I mørket er alle katte som bekendt grå

— Andreas Fugl Thøgersen, Politiken, 16 April 2000

De lange næsers nat (tegneserie, Bogfabrikken 1999)

”De lange næsers nat” (tegneserie, Bogfabrikken 1999)

Mit første tegneseriealbum består af en række kortere historier om livet som ung i København, med alt hvad dertil hører af kærlighed, druk, fjol, nederlag og ydmygelser.

Bogen er udsolgt fra forlaget.

Books in English

STILETTO (LionForge 2019)

The brutal slaying of two police officers guarding a material witness pin detectives Alphonse and Maynard against their toughest adversary yet. A leak inside the department, internal affairs at their heels, and personal involvement in the case threaten to undo the investigation and a long friendship. Everything is at stake and nothing is what it seems.

Selected press:

Palle Schmidt’s art combines European and American illustration styles to make something uniquely appealing – and that’s not even talking about the writing. He’s all about down and dirty, neo-noir stories that you won’t be able to get out of your head – beautifully drawn characters doing ugly things to each other. Read his stuff

— Charles Soule, writer of Swamp Thing, Strongman and 27 from Image Comics

All in all, Stiletto #1 is a double-sized issue with incredible art and a really well-crafted story full of twists and turns that maintains its clarity and humanity throughout, earning 4.5 out of 5 stars overall.  If you enjoy crime stories, skilled comic book storytelling or excellent coloring, this book is absolutely for you.

— MajorSpoilers.com

The writing is sensational as is the interior artwork, I can promise you will not be disappointed with this book.

— Reading with a Flight Ring

Schmidt’s script is well-thought and meticulous, showcasing a clear attention to detail and embracing a smart narrative. Schmidt’s artwork is very rough around in the edges in a good way that matches the environment the book is settling in. Stiletto #1 is a great, longer read that is setting things up nicely for down the road.

— OmniComic

Pre-order from Amazon.com

STILETTO on Amazon UK 

Forsiden af Thomas Alsop nr. 1 af 8 fra BOOM! Studios, skrevet af Chris Miskiewicz og illustreret af undertegnedeThomas Alsop (BOOM! Studios 2014)

Thomas Alsop is a comic series from BOOM! Studios, dubbed Best mini-series of 2014 by USA Today. It was published in Danish by Fahrenheit and won the Deleuran award for Best Danish Comic of 2015 as well as Best Danish Comics Artist for Palle Schmidt’s work.

Chris Miskiewicz and Palle Schmidt have created a master magician for the modern era. Fans of John Constantine and Dr. Strange will love this original take on the magic-wielding hero who battles demons on the streets… and in his own mind.

Selected press:

With Chris Miskiewicz keeping me on my toes story wise and Palle Schmidt continuing to blow me away with such a gorgeous art style, the team has me on the ride that is Thomas Alsop… It’s not every day that one finds such a great combination of original story and artwork.

— Fangirl Nation

Schmidt’s storytelling is superb and he uses both shading and especially coloring to great effect. Each moment has its own distinct feel and he manages to pull the reader immediately into different times and realms with deceptive ease.

— Bleeding Cool

Thomas Alsop trade paperback vol. 1 on Amazon

Thomas Alsop trade paperback vol. 2 on Amazon

Thomas Alsop trade paperback vol. 1 on Amazon UK

Thomas Alsop trade paperback vol. 2 on Amazon UK 

Get the digital book on Comixology here

More about the book at thomasalsop.com

THE DEVIL'S CONCUBINE (graphic novel, IDW 2011)

The Devil’s Concubine (IDW Publishing 2012)

Set in a large European city, The Devil’s Concubine revolves around two cool, but not too clever hitmen hired to retrieve a mysterious cooler by an unknown party. When the two hitmen accidently shoot their contacts at the exchange without getting their money first, the mess really hits the fan. Chased by the police, a gang of dangerous Rastafaris, and an erratic crime boss out for their blood, the pair bluff and shoot their way through the seedy underworld on their way to the man who hired them – and toward their own destruction!

Selected press:

The Devil’s Concubine is the type of book that can be enjoyed thoroughly if you are looking for a non-stop tale of murder and deceit. However, if you are also looking for a book that is taking a genre that has been done to death and adding a new level of character development, you are in luck as The Devil’s Concubine has that also. Palle Schmidt has created a book that adds another stunning chapter to the already deep and vivid cannon of crime books. The Devil’s Concubine takes notes from its predecessors while rebranding itself into a truly gripping graphic novel

— Geeks of Doom

Buy from Amazon.com here

Buy from Amazon.co.uk here

Buy a digital copy via Comixology here

For more info see http://www.devilsconcubine.com/

Hard Evidence

Down-and-out detective Hauge is just out of jail when a local gangster hires him to look into the death of his daughter, Kira. The evidence is stacked against Kira’s husband, who was found dead drunk with the body in the trunk of his car. His prints are on the murder weapon, he already confessed to the crime and the only one looking for the truth is Hauge.

A hardboiled detective comic in English. Pay what you want on Gumroad.

Get Hard Evidence from Gumroad

Anything you can’t find? Drop me a line and I’ll see if I can help!