Fanden på væggen: FLERE ANMELDELSER

Stjerner til Fanden“Diversity of opinion about a work of art shows that the work is new, complex, and vital. When critics disagree the artist is in accord with himself”

–Oscar Wilde

Det er ikke alle der er ovenud begejstrede for min roman Fanden på væggen. Men hvis man skal tro Oscar Wilde, så er det jo en god ting. Jeg tror dog jeg ville være mere “in accord with myself,” hvis alle forstod intentionen med bogen og var ligeså begejstrede som jeg selv. Ikke desto mindre er jeg glad for at så mange – og så hurtigt – har gidet bruge tid på at læse min bog og skrive om den.

Her er et par uddrag af de første anmeldelser:

Romanen er velskrevet, specielt dialogerne er dybe og levende. Små korte kapitler sørger for at læseren hele tiden er fanget.

Fanden på væggen er en bog, jeg ret hurtigt fik store forventninger til, mens jeg læste den. Anslaget er godt og spændende, og de forskellige personer, der fortæller historien, har selv nogle interessante historier, jeg gerne ville vide mere om, mens jeg læste.

Personskildringerne, var simpelthen så gode, levende og det var som om det var en person jeg selv kendte rigtig godt.

Sproget er godt og letflydende. Fortællingen skrider let fremad, og der er hele tiden nye spor som gør man lige læser lidt mere. Til tider er det den meget filmisk krimi, hvor man kan se scenerne for sig.

Krimisiden

Jeg hører selvfølgelig også meget gerne DIN mening om Fanden på væggen. Og skulle du have lyst til at anmelde den på din blog eller andre steder (f.eks på her på Saxo.com), så vil jeg blive meget glad.

Hvis du er hurtig på tasterne, kan du desuden nå at være med i en konkurrence, om at vinde en bog på bloggen Crossing Journeys. Hvis du ser traileren først, er du sikker på at svare rigtigt. Bare et tip 🙂

Tags: , , , , , , , , , ,