On the move: KRIMIMESSEN 2019

Denne weekend afholdes den årlige Krimimesse i det gamle statsfængsel i Horsens. Jeg er blevet inviteret til bl.a at tale med journalist og krimiblogger Rebekka Andreasen om min seneste bog DE EFTERLADTE. Du er meget velkommen til at kigge forbi! Det er på Sort Scene søndag kl. 15.00. Du kan læse det fulde program her.

Hvis du ikke allerede har købt dit eksemplar af DE EFTERLADTE, kan du få fat i det hos Bog&Idé på messen. Jeg ved ikke præcis hvornår jeg signerer, men hvis du ser mig gå omkring på messen, så tøv ikke med at sige hej. Det er altid hyggeligt at hilse på læserne!

Kommer du ikke på Krimimessen, så kan du låne DE EFTERLADTE i e-reolen – både som e-bog og lydbog (indlæst af den uforlignelige Carsten Bjørnlund). Her kan du også finde min første krimi FANDEN PÅ VÆGGEN, der netop også er kommet i lydbogsudgave.

Håber vi ses i Horsens!

Trackbacks/Pingbacks

  1. STILETTO: FIRST REVIEW | Palle Schmidt - 10. April 2019

    […] edition of my crime noir graphic novel STILETTO hit the stores. I’ve been busy going to the biggest crime fiction con here in Denmark to meet readers, publishers and other writers, so I was pretty beat the beginning […]