To priser til mig og Thomas Alsop!

Jeg tror ikke jeg har vundet noget siden jeg var 6 år og vandt en smølf i en lokal udklædningskonkurrence. Så det var en stor ære at vinde ikke én, men TO statuetter i den første uddeling af Deleuran-prisen, den nye pris indstiftet af foreningen Danske Tegneserieskabere. Det er medlemmerne selv der nominerer og stemmer på, hvem de synes skal vinde. Så på den måde er det en slags publikumspris uden overdommere.

Jeg var virkelig beæret og overrasket over at vinde den første pris, Bedste Danske Tegneserietegner, men da jeg blev kaldt op igen for at modtage prisen for Bedste Danske Tegneserie for Thomas Alsop, skrevet af Chris Miskiewicz og først udgivet på BOOM! Studios, var jeg VIRKELIG overrasket! Thomas Alsop er ikke bare en oversat titel, men det er også kun den første halvdel af den samlede historie der er udkommet på dansk.

Tak til Chris for at have lokket mig med på den rejse, der startede med et møde på MoCCA festivallen i New York i 2011. Tak til Fahrenheit, for at udgive bogen på dansk. Og tak til alle der stemte på mig og på bogen.

Du kan se listen over de andre nominerede her  og de andre vindere på Nummer 9.

Tags: , , , , , , ,