Første anmeldelser: DEN SIDSTE GODE MAND

Efter en veloverstået Krimimesse i Horsens, er det dejligt at være tilbage ved tegnebordet. Og også skønt at se anmeldelser af “Den sidste gode mand” tikke ind! Når man nu har brug så lang tid på arbejdet, er det fedt at opleve den ovenud positive respons især billedsiden får.

Her er f.eks hvad Kim Skotte skriver i dagens Politiken:

Især synes jeg, at Palle Schmidt er formidabel, når han giver den gas på helsider, hvor han enten opererer med en helsides tegning eller med ganske få ruder, der narrativt kaster sidelys på hinanden og sætter hinanden i scene. En side, hvor en bil kører gennem et tiltagende snefog, er lige til at udstille på et galleri. Helsiden, hvor en helikopter skal lande på Rigshopitalets tag i hårdt vejr, er et fortættet drama i det store format. At foretage rejsen fra solnedgang over Venedigs lagune til skæbnesvangert natmørke i København er en virkelig blæret overgang.

Han kvitterer med de 4 hjerter, han også gav Thomas Alsop og STILETTO, på trods af han hver gang har skrevet, at mit niveau er hævet. Måske de samtidig hæver barren inde på Politiken? Uanset hvad er det en blændende anmeldelser med masser af superlativer.

Der er flere uddrag af anmeldelser her. Køb bogen her eller find den hos din lokale boghandler.

Tags: , , , , ,